Program

Thursday, November 17, 2016
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›9:00 (1h30)
Fundamental Quantum Aspects (FQA)
Pérola Milman (CNRS, Uni. Paris Diderot)
› Amphitheater
›10:30 (30min)
› Hall
›11:00 (1h)
Fundamental Quantum Aspects (FQA)
Sébastien Tanzilli (CNRS, UCA)
› Amphitheater
›12:00 (30min)
Quantum Communication & Cryptography (QCOM)
Eleni Diamanti (CNRS & UPMC)
› Amphitheater
›12:30 (1h30)
› Hall
›14:00 (1h30)
Quantum Sensing & Metrology (QMET)
Nicolas Treps (UPMC)
› Amphitheater
›15:30 (30min)
› Hall
›16:00 (1h)
Quantum Processing, Algorithm, & Computing (QPAC)
Iordanis Kerenidis (CNRS, Uni. Paris Diderot)
› Amphitheater
›17:00 (2h)
Poster Session 2
Thematics FQA, QPAC, & QSIM
› Hall
›19:00 (3h)
› Hall
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed